Η εταιρία

Η ιδέα είναι απλή, η έμπνευση μεγάλη, το αποτέλεσμα μοναδικό! Χρησιμοποιήσαμε ως σημείο αναφοράς ένα από τα πιο άκομψα αλλά ανθεκτικότερα προϊόντα στο κόσμο και το μετατρέψαμε σε σπίτι, cafe, showroomκαι ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

Πείτε μας την ιδέα σας και εμείς την υλοποιούμε.

Η σπουδή πάνω στην αξιοποίηση του ελάχιστου χώρου είναι μια τάση που ξεκίνησε από την Ν. Υόρκη και πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πλέον έχει γίνει φιλοσοφία και στάση ζωής.

Έχοντας ως σημείο εκκίνησης τη στερεοτυπική μορφολογία ενός  εμπορευματοκιβώτιου μεταφοράς (container) και αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και διακόσμησης μπορούμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη σας για ένα πρωτότυπο, μοναδικό και ποιοτικό  χώρο σε προσιτές τιμές.

Στόχος και σχεδιαστική πρόκληση αποτελούν η επίτευξη της μέγιστης άνεσης μέσα στις αυστηρά καθορισμένες χωρικές διαστάσεις που ορίζει ένα container.

Η ομάδα μας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών. Από τη σύλληψη και την κατασκευή του δικού σας (μοναδικού)  BOX4, μέχρι την επί τόπου εγκατάσταση. Επιλέγουμε containers σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και χρησιμοποιούμε υλικά τελευταίας τεχνολογίας και πάντα φιλικά προς το περιβάλλον. Η αποστολή της BOX4 είναι να οικοδομεί εμπνευσμένες ιδέες για σύγχρονους ανθρώπους!

 

Ανθρώπινο Δυναμικό

Τσιλιγιάννης Μαρίνος
Μηχανολογος Μηχανικός Τ.Ε.
Ρηγάτος Ορέστης
Οικονομολόγος Msc
Νενεδάκης Αλέξανδρος
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επικοινωνία

Background Image